Aktuella kampanjer

Vårt sortiment är under ständig förbättring och utveckling för att uppfylla våra kunders önskemål. Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden. Alla kampanjpriser visas även i vår webbshop. Klicka nedan för att komma direkt till den senaste kampanjtidningen. 

Grosshandlar´n Drickbart Nonfood Julbilagan
 

Julbilaga V.46-52

Äntligen tid att planera årets julmat.
Det börjar lida mot jul, en kär del i våra mattraditioner. Allt fler går ut och äter julbord med nära och kära och därför är julborden ofta lönsamt för de flesta restauranger. I vår julbilaga hittar du mängder av bra julerbjudanden.

 

Lycka till med julens rätter!

Grosshandlar´n 12, V.49-52

Vår tidning Grosshandlar´n är full av nyheter och inspirerande varor till riktigt bra erbjudanden. Tidningen kommer ut 13 gånger om året. Håll utkik, så att du inte missar produkter till fantastiska priser, som passar just din verksamhet.

 

Välj den region där ditt lokala kontor finns för att hitta erbjudanden i ditt område. 

Drickbart 1 maj - 31 aug

I Drickbart hittar du massor av erbjudanden och nyheter inom våra dryckesvaror. Bläddra igenom tidningen och hitta dina guldkorn till bra rabatter.

Tidningen kommer ut 4 ggr om året så håll dig uppdaterad för att göra de bästa klippen.

Non Food

Vi är en fullsortimentsgrossist, vilket betyder att vi också ska leverera andra produkter som våra kunder behöver. Vi tillhandahåller allt från dukning och dekoration till kokkärl och uppläggningsfat, hygien och rengöring samt bestick och service.

 

Ta en titt i katalogen och hitta det du behöver för att få din verksamhet att fungera.