Det blir jul i år igen!

– Smarta Julbord, ett digitalt julevent.

Välkommen till vårt digitala julevent den 23:e september

Världen är inte sig lik och vi måste alla anpassa oss utifrån rådande situation. Vi har därför beslutat oss för att inte ha några lokala mässor i år. Vi ställer också in vår centrala mässa som vi brukar ha i början av februari varje år. 

 

Eftersom vi inte kan ses i fysisk form kommer vi därför att anordna ett digitalt julevent på anrika Sofiero Slott tillsammans med OrklaFoodSolution. Frågorna är många i år, blir det något julbord? Ja absolut, det blir jul även i år men på ett annat vis och det kommer vi lyfta på juleventet. Vi kan lova att det kommer bli något alldeles extra.

 

Det kommer innehåll bl.a. kockar som lagar mat live på slottet, tips på bra julmat - både traditionell, vegetarisk och med anpassning utifrån rådande pandemi. Vi kommer också bjuda på trender både inom mat och dryck. Självklart kommer vi att ha unika produkterbjudanden och utlottning av fina priser bara för er som deltar i den digitala mässan. 

Vi ser fram emot att träffa dig. Anmälan hittar du längre ner på sidan.

Varmt välkommen!

Inbjudan (2)

När?

23 september 2020, Kl. 15:00 - 18.00

Var?

Online på din dator, padda eller smartphone.

 

Dagarna innan juleventet, så skickar vi ut en länk till dig, samt instruktioner om hur du ansluter.

Hålltider

14:45 Du kollar uppkoppling och gör dig redo för inloggning

15:00 Livesändningen startar
Lisa Lemke, moderator berättar om dagen

15:10 Trendspaning Julen 2020
Det blir jul i år igen, men kanske lite annorlunda
Sara Westerlin, Orkla Foods Sverige

15:30 Vi hälsar på i köket på Sofiero
Marcus Nemrin, Kökschef Sofiero Slott

15:55 PAUS

16:05 Historik & trender om julens drycker
Edward Blom

16:10 Julbordets alla turer som både take away och catering
Johan Liljegren & Marcus Nilsson Schön, Kulinariska Kreatörer, Orkla FoodSolutions

16:50 Julen desserter
Marcus Nemrin, kock Sofiero slottsrestaurang

17:10 PAUS

17:25 Julens dukning och förpackningarna för både take away och catering
Micha Roxenberger, Emelie Josefsson, Duni

17:30 Julbordet står serverat på Sofiero slott

18:00 God Jul & Avslut

Anmäl dig till eventet

Vi ser fram emot att träffa dig online. Det är viktigt att du anmäler dig för att få tillgång till den digitala länken och för att ta del av unika erbjudande som är tillgängliga endast för de som är uppkopplade digitalt. 

Det kostar ingenting att vara med på eventet, men för att du ska besparas eventuella utskick som rör eventet, ber vi dig att avregistrera dig om du ångrar dig och inte kan närvara. Avanmälan sker till anette.jensen@svenskcater.se.

Samarbete Orkla FoodSolutions

Historiska jultraditioner eller kommande trender som kan bli nya jultraditioner det är något som Orkla har koll på och som de kommer att presentera på eventet. Du kommer få höra Sara Westerlin trendspana om den annorlunda julen 2020. Johan Liljegren och Marcus Nilsson Schön, Orklas kockar kommer att ge er tips och laga julmat på ett sätt som är anpassad utifrån den rådande pandemi. Varför inte erbjuda era kunder ett sillbordet som Take Away? 

Gröna, juliga smaker är perfekta som catering. Enkelt att packa, enkelt att värma och gott att äta! Mer om det får du höra på den 23:e september.

Smartajulbord

Sociala medier

Följ oss även på sociala medier för att hålla dig uppdaterad. Passa också på att lägga upp härliga bilder på Instagram, var du än befinner dig, när du ser vårt julevent. Glöm inte att tagga oss med nedan hashtag, så publicerar vi dem på insta story. 

Hashtag: #smartajulbord

Instagram: @svenskcaterab

Facebook: svenskcatermatgrossist

LinkedIn: svenskcater