Aktuella tidningar

Vårt sortiment är under ständig förbättring och utveckling för att uppfylla våra kunders önskemål. Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden. Alla kampanjpriser visas även i vår webbshop. Klicka nedan för att komma direkt till den senaste kampanjtidningen. 

GH1 2021

Grosshandlar'n

Vår tidning Grosshandlar´n är full av nyheter och inspirerande artiklar till riktigt bra erbjudanden. Tidningen kommer ut 13 gånger om året.

Drick3 2020

Drickbart

I Drickbart hittar du massor av erbjudanden och nyheter inom våra dryckesvaror. Tidningen kommer ut 3 - 4 ggr om året så håll dig uppdaterad för att göra de bästa klippen.

Magazine 3

Non Food

Vi är en fullsortimentsgrossist, vilket betyder att vi också ska leverera andra produkter som våra kunder behöver. Vi har allt från dukning och dekoration till köksmaskiner m.m.

Julbilaga 2020

Årets julbilaga

Nu längtar vi efter att få fira jul, för även om det blir lite annorlunda så blir det jul i år igen. Låt era gäster njuta av den goda julmaten på olika sätt, antingen serverad hos er, som catering till arbetsplatsen, som take away hemma vid matsalsbordet eller genom ett paket med ingredienser de själva får lägga sista touchen på i sitt eget kök. Vi har fyllt denna julbilaga med massor av idéer och inte minst massor av erbjudanden.